Que és l’ozo?
– Ozó és l’oxigen enriquit; formula química O3. La seva principal característica és el seu gran poder per desinfectar i desodoritzar, així mateix com a repondre l’oxigen en ambients tancats.

Per a que serveix? En que se’n pot beneficiar el meu vehicle?
– L’ozó neteja i desinfecta l’interior del vehicle de diferents tipus d’olors, tabac, animals, vòmits, humitats… o altres que degut a les seves caracteristiques produeixen olors desagradables.

– La proporció d’oxigen obtinguda a travès de l’ozó, dona com a resultat una millora de la qualitat sanitaria ambiental de l’habitatge del vehicle, així com a la desinfecció bacteriana que hi ha a interior d’aquest, proporcionant un oxigen més pur per a les persones que s’hi troben dins.

Com funciona el tractament d’ozó? Quan de temps és necessari?
– El tractament es dosifica en dues dosis, a través d’una màquina que vaporitza l’interior del coche mentre aquest esta completament tancat. Són necessàries 2 hores, per tal que el procés sigui el més eficient possible.

Quin cost té aquest tractament?
– El preu final del tractament és de 15,00€, un preu adequat per a garantir la millora de l’oxigen que respiren els ocupans del vehicle.

(iva no inclòs. L’Ozó no es un sistema de neteja, simplement elimina la bacteria a través d’oxigen pur. Per a preus de rentats a l’interior del vehicle, demani el seu pressupost)