PRIMERA EXPERIÈNCIA A LA FIRA DE SANT ANDREU

El passat cap de setmana del 30-Nov. i 1-Des. hem tingut satisfacció de disfrutar per primera vegada, per a nosaltres de la fira agrícola- ramadera- comercial, a on vàrem presentar varis vehicles comerciales i SUV de la marca DFSK.

Amb anteriors experiencies com la Fira de Mostres de Girona; en aquesta ocasió a Torroella de Montgrí s’ha pogut tornat a comprovar com curiosos entre d’altres, s’ apropaven a l’ estand per conèixer la nova marca que ha entrat a Europa durant aquest últim any.

Agraïts per la bona acceptació dels que passejaven per la feria, tant autóctons com visitants de pobles de rodalia i inclús de altres països propers; van mostrar bona sensació per la linea i prestacions del Gegant asiàtic; a la vegada que altres, van quedar satisfets amb la linea dels vehicles comercials per la realitzar la seva tasca profesional.

Por sort, per als firants, el temps va ser bastant agraït i ens va deixar veure en alguns moments, algún que altre rais de sol, per així fer de aquest cap de setmana, una experiència completa.