DFSK

DFSK és una de les 3 majors fabriques automotrius a la Xina que va néixer d’un Joint Venture entre dos grans i prestigioses empreses, DFM i Sokon, ambdues empreses amb el mateix grau de participació, que en conjunt han buscat a través d’economies d’escala i avantatges competitives pròpies, aconseguir diferenciar-se i posicionar-se al món automotriu.

DFSK va ser fundada el 27 de juny de 2003. L’àrea de negoci de DFSK cobreix principalment R + D, producció, venda i servei de mini vehicles comercials, com mini pick-up, mini busos i vehicles de passatgers, com monovolums i SUV, d’altra banda confecciona motors i recanvis.

Així mateix, DFSK és la nova marca sota la qual es comercialitzen els vehicles comercials DFM. És el millor company de treball, fet per resistir el treball diari amb les millors prestacions i ajudant a aconseguir la major rendibilitat al seu negoci.

DFSK és una empresa que porta prop de 25 anys ajudant a fer créixer l’economia a la Xina. Els vehicles DFSK estan dissenyats des del principi pensant en donar a cada negoci i treballador la millor i més versàtil solució possible.

DFSK ha construït quatre fàbriques de vehicles, dos a la base de producció de Hubei Shiyan i dos a la base de producció de Chongqing. Cada fàbrica de vehicles està equipada amb excel·lents i avançats tallers d’estampació, soldadura, pintura i muntatge, i la línia de prova. En Chonqing hi ha dues plantes de motor i una planta de peces de recanvi.

En l’actualitat, el volum de negocis anual de DFSK ha superat els 10.000 milions de iuans i el seu personal supera ja els 10.000 col·laboradors.

Sokon

Sokon es una prestigiosa empresa privada China que se dedica a la fabricación de motocicletas, motores, amortiguadores y vehículos mini. Ha llegado a tener un volumen de producción de más de 6 millones de unidades, siendo el fabricante de equipos originales de Toyota, Mitsubishi, Honda, Changan. Recientemente abre una nueva división dedicada al vehículo eléctrico llamada SF Motors.

DFM

DFM (Dongfeng Motor Corporation) es una empresa estatal China que se estableció en 1969, la segunda fábrica de automóviles más importante, ha llegado a vender más de 3 millones de unidades por año (pertenece al Fortune Global 500).

Este fabricante chino de autobuses, camiones, automóviles y repuestos, a partir de 2007, aparece como la primera marca entre los «Cinco Grandes» fabricantes de automóviles chinos (los otros cuatro son First Automobile Works, SAIC Motor, Changan Motors, y Chery) .

Dongfeng (que significa «viento del este») fue fundada por el Presidente Mao Zedong en 1968. Buena parte de su producción de automóviles no corresponde a modelos de diseño propio, sino de marcas de otros países que forman alianzas de empresas para poder ser permitidas en el mercado chino, como Honda, Nissan, Citroën, Peugeot y Kia.

La marca DFSK especializada en la fabricación de vehículos utilitarios ha conseguido posicionarse en la industria automotriz a nivel mundial, llegando a exportar a más de 70 países a lo largo del mundo, incluyendo mercados como Suiza, Canadá, Estados Unidos, Gran Bretaña, Australia y Alemania, gran parte del continente africano y, por supuesto, Asia.