DFSK

DFSK és una de les 3 majors fabriques automotrius a la Xina que va néixer d’un Joint Venture entre dos grans i prestigioses empreses, DFM i Sokon, ambdues empreses amb el mateix grau de participació, que en conjunt han buscat a través d’economies d’escala i avantatges competitives pròpies, aconseguir diferenciar-se i posicionar-se al món automotriu.

DFSK va ser fundada el 27 de juny de 2003. L’àrea de negoci de DFSK cobreix principalment R + D, producció, venda i servei de mini vehicles comercials, com mini pick-up, mini busos i vehicles de passatgers, com monovolums i SUV, d’altra banda confecciona motors i recanvis.

Així mateix, DFSK és la nova marca sota la qual es comercialitzen els vehicles comercials DFM. És el millor company de treball, fet per resistir el treball diari amb les millors prestacions i ajudant a aconseguir la major rendibilitat al seu negoci.

DFSK és una empresa que porta prop de 25 anys ajudant a fer créixer l’economia a la Xina. Els vehicles DFSK estan dissenyats des del principi pensant en donar a cada negoci i treballador la millor i més versàtil solució possible.

DFSK ha construït quatre fàbriques de vehicles, dos a la base de producció de Hubei Shiyan i dos a la base de producció de Chongqing. Cada fàbrica de vehicles està equipada amb excel·lents i avançats tallers d’estampació, soldadura, pintura i muntatge, i la línia de prova. En Chonqing hi ha dues plantes de motor i una planta de peces de recanvi.

En l’actualitat, el volum de negocis anual de DFSK ha superat els 10.000 milions de iuans i el seu personal supera ja els 10.000 col·laboradors.

Sokon

Sokon és una prestigiosa empresa privada Xina que es dedica a la fabricació de motocicletes, motors, amortidors i vehicles mini. Ha arribat a tenir un volum de producció de més de 6 milions d’unitats, i és el fabricant d’equips originals de Toyota, Mitsubishi, Honda, Changan. Recentment obre una nova divisió dedicada al vehicle elèctric anomenada SF Motors.

DFM

DFM (Dongfeng Motor Corporation) és una empresa estatal Xina que es va establir el 1969, la segona fàbrica d’automòbils més important, ha arribat a vendre més de 3 milions d’unitats per any (pertany al Fortune Global 500).

Aquest fabricant xinès d’autobusos, camions, automòbils i recanvis, a partir del 2007, apareix com la primer marca entre els “Cinc Grans” fabricants d’automòbils xinesos (els altres quatre són First Automobile Works, SAIC Motor, Changan Motors, i Chery) .

Dongfeng (que significa “vent de l’est”) va ser fundada pel President Mao Zedong el 1968. Bona part de la seva producció d’automòbils no correspon a models de disseny propi, sinó de marques d’altres països que formen aliances d’empreses per poder ser permeses en el mercat xinès, com Honda, Nissan, Citroën, Peugeot i Kia.

La marca DFSK especialitzada en la fabricació de vehicles utilitaris ha aconseguit posicionar-se en la indústria automotriu a nivell mundial, arribant a exportar a més de 70 països al llarg del món, incloent mercats com Suïssa, Canadà, Estats Units, Gran Bretanya, Austràlia i Alemanya, gran part del continent africà i, per descomptat, Àsia.